Träning och äggröra

 
Idag kom vi från Enköping på morgonen då vi lämnat hem Ella som vi varit hundvakt åt och jag kände för att åka dit och sova över. Mysigt. Älskling skulle på möte vid elva så jag drog till gymmet direkt som ligger i närheten. Körde rygg och mage. Började med att variera gång och springa på bandet för att sedan gå över till mag och ryggövningar. Fick ett bra flyt och körde på bra. Nöjd med min insatts! 
Tog ett äpple efteråt och nu när jag kom hem så körde jag äggröra. Muummmaa! 
 
Jag gjorde såhär: 
 
4 ägg 
6 msk vatten
Svartpeppar (man ska egentligen ha vitpeppar mycket godare men det hade vi inte) 
 
Vispa ihop och lägg i stekpannan. Rör om tills det blir en fast röra eller vad man ska kalla det. 
Körde sallad och tomat och ketchup till. Riktigt gott. 
Till efterätt äter jag bananglassen jag gjorde för några dagar sedan, mumma! Den är riktigt god! 
Recept till den finns här

Min lunch idag

 
Idag gjorde jag lite annorlunda. Har ju mina drinkmixar som jag dricker till lunch och äter mackor. Idag gjorde jag så att jag mixade i frysta hallon och sedan tinade jag lite sparris och hade vid sidan. Mumma!! 
Jag älskar sparris, skulle kunna dö för sparris haha. Detta var väldigt gott och mätt blir man väldigt! 
 
 

Början på glass

 
Jag fortsätter med att göra recept från bloggen jag läser. Idag blev de chokladglass. 
 
Jag gjorde såhär:
3 bananer
2 msk kakao
1 tsk stevia
Lite hallon 
 
Mixade ihop detta och sedan in i frysen. Nu är ju detta inte klart så vi får se hur det blir helt enkelt. 
Smakade på "smeten" och mumma alltså. Gott. 
 
Känner mig bra idag, har ätit min vanliga lunch nuförtiden. Dvs Naturdiet. Även två hårda mackor gick ned. Vi åkte hem till min fina mami på eftermiddagen och åt soppmiddag. Jag valde ärtsoppa som är väldigt gott faktiskt. Macka såklart också. Mamma och jag åkte på ett medelpass på friskis, det var så himla kul. Varför gymma när man kan gå på pass? Nu ikväll åt jag faktiskt ägg och bacon för jag kände att jag ville få tillbaka lite då man faktiskt behöver äta efter träning och jag äter inte proteinpulver. Nä ska kika om glassen är klar. 

Jo juste, min älskade vovve är här och bor denna vecka för att jag är ledig och då kan han likagärna vara här och umgås! Love! 

Hotell

 
Vi bodde ju på hotell, jag och min älskling, i torsdags. Det var ett lite finare rum och jag stortrivdes. Skulle kunnat bott där. Lite bilder kommer här. Produkter från Face stockholm ingick även. Helt okej tycker jag!

Mina nya skor

 
Här är mina efterlängtade skor, dom är inte bara grymt snygga och underbara utan dom är grymt sköna att gå in. Det var ett fantastiskt köp! 

Ida + Jag + Hästar

 
Vi följde ju med Ida till stallet igår och skulle fota henne och Zelda! När vi höll på att pyssla blev jag erbjuden att skritta ut en häst med Ida vilket jag inte tackade nej till. Så vi tog med pojkvänner till fots och skrittade ut. Hur mysigt som helst och jag kommer ha träningsvärk.. Fick lite bilder på Zelda och Ida också som kommer upp senare! 
 
Idag har vi spenderat första delen av dagen på Gottsunda vårdc för att kolla älsklings borelia. Fyfan jag är glad att jag inte står skriven där. Så dåliga och det luktar apa där inne. Hoppas man slipper sätta sin fot där inne igen! Ikväll blir det pass med mami igen, var på ett igår och jag är mer eller mindre död. Ska först hem på soppmiddagen innan vi åker. Nu är älskling mega sjuk och ligger i sängen så jag ska städa och göra lite annat nyttigt! 

Monopol

 
Halloj, i fredags hade vi inte planerat något utan jag hade i huvudet att ligga på soffan. Men vi bestämde oss för att höra av oss till Ida och Björn och det slutade med att vi åkte och handlade drink grejer och frukt till fruktsallad. Hem till Ida och gjorde fruktsallad och så insåg vi att Jocke aldrig har spelat monopol så ja.. vi spelade monopol. Jätteroligt var det, lyssnade på gamla nostalgi låtar och Björn blandade jättegoda drinkar. Vi blev väl kvar där till två ungefär. Det som inte var så roligt var väl att jag skulle jobba på morgonen dan efter.. blä. 
 
 
Nu idag, söndag så ska vi med Ida till Zelda och fota! Mys. Ikväll blir det gym med mami! 

Banan våfflor

 
Idag har vi testat något alldeles nytt, det är så att jag läser en blogg som tjej skriver. Hon lägger upp otroligt bra recept som jag velat testa länge men varit för lat för att ta tag i. Idag hade jag bestämt mig för att åka till Willys och köpa en måltidsersättnings låda som jag ville ha som var billigast på Willys så då passade vi på att köpa grejer. Inte direkt avancerade grejer. Har även på senaste tiden kännt mig så äcklad av kött och så. Vet inte varför. I alla fall, receptet är som sagt snott och jag gjorde lite ändringar med hur mkt så såhär gjorde jag.
 
4 Bananer
2 Ägg 
0,75 dl Vatten
ca 1,5 dl kokosflingor
 
Jag mixade ihop allt och sen var det bara att våffla som vanliga våfflor, våfflade lite längre bara. 
Vi åt med keso till. Vi hittade keso med olika smaker. Jag hade jordgubb till och hjärtat annanas.
Jag förväntade mig att det skulle var gott men blev ändå grymt överaskad då det var riktigt gott och mättande. 
 
Receptet kommer från denna blogg --> Livetoday
 

Påväg hem

 
Sitter på tåget hem från karlsktad nu vi har haft det supermysigt och hade jättefint hotellrum. Igår kväll när hjärtat kom hem från sitt möte så gick vi ner på stan och gick till bion. Vi såg på Ego, den var riktigt bra. Min typ av film helt klart. Vi båda var helnöjda med filmen. Och biografen var stor och jätte fin, donken låg i anslutning med bion och ett spelställe. Kändes lite som att vara i storstad när man var i karlstad. Uppsala kändes väldigt litet helt plötsligt. Efter bion gick vi till en resturang och åt mat. Åt oxfilé med någon potatis och bea sås. Riktigt gott, dock lite salt. När vi kom tillbaka till hotellet myste vi och kollade på film. 
 
Nu i morse åt vi hotellfrukost och gick på en promenad trots kylan. Riktigt fint är det i Karlstad. VI är sugna på att flytta dit sen. Speciellt jag . Nu sitter vi som sagt på tåget hem och är snart i sthlm! 

Trött!



Har jobbat hela dagen, hämtat skor och mycket mer men nu ska jag sova för imorn går tåget 07.22 ... blä!

Nattis

 
När jag åkte hem från staden, och hade fått med mig örhängen, klockan, sminkborstar och så så tog jag med mig min sambo och åkte till Sävja och gick ut med lillhund, Ida och björn. Mysigt värre! Hemfärd efter det och te mjölkmackaroner med stekt falukorv. Falukorven hade vi fått gratis också då vi ska testa den och skriva ressention. Det var gott! 
 
Nu ligger jag i sängen, ska gå och borsta tänderna och sova sen. Imorn är det jobb som gäller och sen blir det väl att packa inför torsdag. Tåget går 07.22!

Klocka

 
Åt lunch med min fina vän Lina på ett ställe som hette American Take Away. Ser ut som att gå in på en pizzeria i USA eller liknande. Grymt.. jag som är lite USA besatt. Som många kanske inte vet. Supergod pizza delade vi på! Jätte trevligt att träffas, det händer allt för sällan men förhoppningsvis blir det nästa vecka och då lite nagelfix! 
 
Blev avsläppt på stan efteråt och ja jag har verkligen behövt en klocka då jag aldrig har någon uppfattning om vad klockan är när jag jobbar eftersom jag inte får ha mobilen. Så denna blev det den gick på runt 300 ny men Ur och penn hade massor med rea så fick den för 150 kr. Lagom och den är fin! Är nöjd hittils i alla fall! 

Kläder

 
Detta pysslar jag med, rensar bland mina kläder och ska lägga ut på Tradera! Skönt att få lite ordning! 

Nelly

 
Köpte jeans från Nelly.se. Är jätte nöjd med dom, lite stela så att säga men helt klart supernöjd. Ska se om jag kan få bättre bilder i studion ikväll! 

Påväg

Påväg ut på lunch med bästa vän!!

Mössorna har det bra

 
Idag har, som sagt, alla djuren fått rent inklussive att mössen har fått grenar i sina terrarium! Fåglarna har också fått grenar. Mössorna var tokgklada och klättrade och hade sig hur länge som helst och var som små studsbollar. Uppskattat som bara den. Dom har fått det så sjukt lyxigt, är nästan lite avundsjuk. Paprika och lite korv har dom fått att mumsa på också. Hampisarna har fått grönsaker! Åh.. kan inte stirra mig mätt på mössen. 

Duroferon

 
Duroferon är alltså något jag ska börja med, bantningstabletter som man går ner flera kilo på en vecka. Förbränner i princip allt... näää.. nu skojade jag. Det är järntabletter! I våras åt jag det och blev riktigt pigg och glad, och har kännt nu på senaste tiden att allt jag tänker på är att sova och det är typ det ända jag gör känns det som. Så ska testa detta lite, annars kanske jag bara är en övertrött person, who knows. 
Det är i alla fall receptfritt men man bör kolla upp sina värden innan man börjar med järntabletter! 

Gratis middag

 
När jag skaffade mig ett bankkort som heter ICA student så ingick en gratis Fajitas middag. Så ja vi åkte till Maxi och köpte oss en Fajitas middag. Det var gott och ja det var ju gratis. 
Nu har jag städat alla hamsterburar, bara två till som ska få nytt strö i sig. Dock har vi tagit paus när vi kollar på Molanders. Det är faktiskt otroligt bra, programmet alltså. Trodde jag inte när jag först hörde om det! 

Lunch

Idag har vi ätit Sushi till lunch, riktigt gott. Nu sitter vi och kollar på djurpolisen i Huoston igen och dricker varm choklad. Idag ska djuren få det rent och vi också förhoppningsvis haha. 

Skalis


Natt update

 
Ligger och kollar på djurpoliserna i Huston med en avdäckad pojkvän. Ligger och funderar på vad för hyss mina små djur har för sig där hemma. Imorn ska det bli rent och fint, och ja massor ska väl göras. Vi ska äta lunch på stan med äsklings mamma och förhoppningsvis ta en promenad och ta lite fina kort. Såklart ska vi hem och röja också, är alltså ledig imorn och tisdag. Jag jobbar onsdag och lördag denna vecka på Ica och söndag på fäboden. Imorn har förhoppningsvis mina skor kommit. Mitt paket från Nelly hade kommit i fredags, älskar jeansen. Underkläderna var kanske inte vad jag tänkt mig utséende mässigt men skönaste jag någonsin haft. Bilder på jeansen kommer imorn, nöjd som sagt. Klackarna jag beställt som jag hoppas kommer imorn är grymma! Nä nu ska jag dra in äskling i sovrummet och sova! Nattis! 

Idag

 
 
Idag har jag alltså jobbat på fäboden, gått och kelat med kaniner, marsvin och alla andra djur. Supermysigt. Efter det kom min älskade pojkvän och hämtade mig så åkte vi till Bauhaus och köpte nät, limpistol och limpatroner. Vi åt lunch när vi kom hem och sen var det bara att börja klippa och klistra. Färdigt blev det och bra blev det. Putte fick rent också sen tog vi vårat pick och pack och åkte till Enköping för att sova här en natt! Mysigt. Har köpt en kruka till min nya blomma Sture, en rosa såklart. Och märgben till Ella, hon älskade det. 
Nu ska vi kolla på film och mysa, imorn ska det vara fint väder så då blir det ut och fota och mysa. 
På torsdag har vi bokat hotell och tåg, spännande! 

Mer fynd/verk

 
Är så nöjd, allt som allt har det än sålänge (utan lock) gått på ca 600 kr. Och då är det inräknat att själva limpistolen inköptes också. Det känns snyggt, hållbart och stilrent på något sätt. Nu ska bara hamstrarnas del fixas också. Gillar inte antoniuslådorna längre. Man ser ju inte skruttarna. 

Mitt älskade jobb

 
Idag har jag jobbat, jobbar ju på Ica som många vet. Men jag har ju ett annat jobb, ett helt fantastiskt jobb. 
Fäboden, en djuraffär som ligger på ute på landet. Har jobbat där i två år denna månad. Det är den bästa djuraffären man kan tänka sig. Hur trevliga fina djur som helst som är egenuppfödda i affären i stora ljusa fina burar i lantlig miljö med bra foder och grönsaker, grenar och gräs dagligen. Fräscht, fint, mysigt och framförallt billigt. Älskar att jobba där! Idag har jag matat djuren då vi har stängt på söndagar, var så fint väder ute så kameran hängde med! 

Mitt fynd

 
 
I fredags gjorde jag ett fynd, hade mejlat på ett terrarium för ett tag sen för 500 eller vad det nu var. Sen orkade jag inte betala det så jag struntade i det. Blev mejlad och frågad om jag ville ha det för 100 och dom bodde i gottsunda/sunnersta. Det vill säga 5 min hemifrån. Så ja, jag tog det. Hur bra som helst. 100x40x?. Vet ej hur högt det är. Delade det på tre med nät som jag limmat fast med min awesome limpistol som jag införskaffade idag. Mössen stortrivs. Ska vara bygga ett lock så är det klart, men har ett så länge lock! 
I buren är det cotton comfort + rabbit comfort. Världens bästa Gerd har beställt in cotton comfort till mig så jag kan få det för fäboden pris istället för svindyrt, Sålänge hade hon bara Rabbit comfort som är typ samma fast med spån i. Så vi får se vilket dom gillar bäst, hade lite kvar av cotton comfort och så blandade jag med det nya som sagt. Hur nöjd som helst, ska ta in grenar och bygga så muslingarna får klättra och ha sig! 

Vila i frid Tempo

 
Idag när vi kom hem var den en kall och inte bra hamster vi hittade. Vi gjorde det mesta och skulle väl ungefär åka in och betala runt 2-3000 för honom när vi avstod. Han fick somna in på mattes bröst i värmen med klining i pannan och gos istället för att släpas ut i minusgrader och dö i bilstressen. 
Älskade hamster, varför var just du tvungen att lämna oss? 
Älskar dig evigt och för alltid. 
Hoppas vi ses igen, matte tänker på dig varje minut! 
Vila i frid. 
 
 
(detta är orsak till utebliven uppdatering.) 

Ny plånbok

 
Igår när jag ändå var på stan så köpte jag en ny plånbok. En från Fiorelli, är hur nöjd som helst med den och hoppas jag fortsätter att vara det.