Willow

 
Kamera - Nikon D3000  Objektiv - Tamron 90 mm f. 2,8   Fotograf - Jag

Willow idag


Porträtt


The night dress


Mus på vift!

 
Igår hade jag pluggsällskap! 


Bortskämda kanin

 
Min lilla ängel, underbaraste kaninen på jorden. 
 
Putte är så bortskämd att det inte finns ord för det. Löjligt. Har lite svårt att skämma bort mina djur och ser hellre att dom har en fast kost och allt är välplanerat och inget godis och pluttinutt när det gäller maten. Sen flyttade Putte in och blev innekanin.. helvette vad han är bortskämd. Oj oj oj!! Klart får han en otroligt bra och fast grund haha men jag tycker är man 8,5 år och har varit så pass dåligt att man kunde ha dött så kanske man kan få bli bortskämd!! Älskade kanin, 9 ska du i alla fall få bli! 

Ångestens dag



Idag känns det mesta känns rätt påträngande. Det ända jag vill är art ligga hemma i soffan med min pojkvän, nerbäddad under täcket. Inte för att jag är trött och vill sova, fast jag är riktigt trött, utan för att allt känns så lugnt och tryggt i hans famn. Just nu känns det så himla skönt att bara få åka hem direkt efter jobbet, inte behöva vidare någonstans..

Julen är över



Lägger upp en studiobild från mobilen, därav storleken. Detta är min nya bebis som heter Sleepy Hallow! Han är en red eye cream shorthair mus! Helt underbar kille!