Jag vill hem

Min lunch och såhär glad är jag att få

jobba idag...






Jag har gått upp i vikt

Ja, som ni kanske sett på senaste bilderna och sådär.. ja jag har gått upp i vikt. För mycket, inte för andra kanske och nej jag väger inte för mycket och bla bla bla men för min smak av mig själv så har jag gått upp för mycket, och vad gör man (läs Linnea) då? Jo, jag ska börja banta, det låter ju alldeles för hemskt, jag ska helt enkelt äta lite annorlunda med finare ord. Och nej, jag tänker inte skaffa mig ett dyrt och fancy gymkort för att jag jobbar för mycket för att det ska hinnas med och för att ja, det är dyrt och känner jag mig själv kommer jag inte gå dit!
Så kanske springa och gå lite annars bara äta lite annorlunda. För jag måste ta och inse det, jag har ätit väldigt mycket pizza och hamburgare på min semester.. och sånt där. 
 
Mmm.. vad gott det skulle vara med en pizza.. satan, i gatan. En sån där som jag gillar som heter olika på alla pizzerior. Med Skinka, Ananas, Banan och Curry på.. mums. Varför skrev jag just alla dom med stor bokstav? Aja. 
 
Nej, nyttigt var det. Jag tänker äta nyttigt så dom få tillfällena någon bjuder mig eller det är tillfälle att äta pizza och hamburgare.. eller menar jag, så ska jag göra det utan dåligt samvete. Så är det. 

Något jag är stolt är dela med mig av är att jag, Linnea Elionora, cocacolaberoende jag har slutat att dricka läsk. Helt fantastiskt. Jag har varit så cola beroende att det är skadat. Men nu, snart 5 veckor utan läsk, wihow! 
Tänker inte dela med mig av vad jag ska äta men det lär märkas för jag tänkte skriva det här.. 
 
 
 
 
När man har varit en sån tjej som har haft en helt fabolous ämnesomsättning hela sitt liv och varit äckelpinnsmal vad man än ätit eller gjort så är det rätt sugigt att inte ha det längre. I och för sig rör jag knappt alls på mig längre om jag jämför med förut och sådär och äter lite mer pizza och så. Meeen i alla fall. 
Nu ska jag ringa min pojkvän som gjort mig särbo i några veckor och klaga och medla mina lyckliga tankar om idioten som jag ringde in en p-bot till för att han står på min p-plats och så har jag skrivit en väldigt arg lapp. Jag måste nog sova sen, börjar jobba imorn efter semestern..blä!

Love the hair