Dagens ansträngningar



Efter jobbet, som gick bra, efter lunchen och efter att jag hämtat ut mina p-piller så drog jag till gymmet. Sprang lite på bandet och körde lite armar! Har massvis av träningsvärk å fick ta det lite lugnt för att inte bryta ihop! Nu sitter jag på bussen påväg till kören med Caroline af ugglas! Krunegård kommer idag!

Plugg + gym

 
Idag har jag jobbat och sedan åkt hem, fixat lite saker. Gymmade sedan med älskling på Ultuna! 
Efter det har jag gjort mat och pluggat! Gosat med hamstrarna har jag också gjort! 

Me today

 
Idag har jag jobbat och slitit som jag brukar! Drog direkt till gymmet sen för att komma igång lite, köpte ett månadskort faktiskt så kör jag på ett halvår/årskort när jag får nästa lön! Efter det drog jag ner på stan och käkade med älskling och hans vän för att sedan skynda mig hem till mamma och pappa och möta upp världens bästa Tina som jag inte träffat på år och dar hon hämtade en stor kaninbur och Blå! Han kommer att få det underbart där!! 
 
Sen var vi blöta älskling och jag så hem med bussen och in i varma duschen för att sedan däcka i soffan framför solsidan! Ur mysigt! Nu ska jag göra sås och sedan blir det ett avsnitt av solsidan och sen ska jag sova för att orka vakna imorn! 

Jag börjar med gymmet

 
Nu kör jag på gymmet igen, det var ett eller två år sedan sist men det känns som det är lättast i motionsväg just nu. Plus att vägg i vägg med mitt jobb så ligger Friskis och Svettis! Så idag var första! 

Hamstrarna

 
Detta är ju ingen djurblogg men tänkte visa studiobilderna jag tog på mina änglar imorgon! 
Här är i alla fall nya Tempo som är silvergrå bandad rex kh! 

Sushi!

 
Igår gjorde vi Sushi.. riktigt gott måste jag säga att det var. Dock väldigt mycket så man kände sig lite tjock i slutet! Men underbart! Bästa pojkvännen har jag också! 

Miccis @ work

 
Lite bilder från när jag var med Miccis till hennes nya jobb i måndags! 
Dock lite kass kvalité då det var så mörk och min kamera ville inte vara med! 

Idag

 
Lagom spårad kväll igår, idag har vi åkt hem, köpt pizza och bara legat i soffan hela dagen och myst. 
Imorn ska jag dock ut till Miccis nya jobb och kika lite och sen på kvällen kommer pappa från Sthlm med
en ny hamsterhona som är creme satin rex lh och en hane jag lånat för parning som är silvergrå rex lh. 
Plugga ska man väl också göra! Och städa. 

Hamstrarna

 
Jag tycker att alla ska kolla in hur det blir på min kära hemsidam med hamstrarna! 
http://cherioshamstrar.weebly.com

soffmys




Skogsinvånare

 
Denna lilla krabat mötte älskling, jag och lego på dagens promenad. Jag höll på att kliva på honom! 

Å promenad

 
Lego och jag var ute på promenad längs ån igår, riktigt mysigt! 

Om någon undrade


Dag 6 – En ny bild på dig själv och 10 faktan

 
Dag 6 – En ny bild på dig själv och 10 faktan
 
  1. Jag är totalt förälskad i Coca-cola
  2. Jag bor i Sunnersta
  3. Jag har världens bästa pojkvän
  4. Älskar mina hamstrar fruktansvärt mycket
  5. Börjar tröttna på att rida, har så svårt för att det inte är min egen grej. 
  6. Jag kan inte sova.. 
  7. Jag hatar att gå upp på morgonen, skulle kunna döda någon
  8. Jag älskar köttfärslimpa
  9. Polisen var här idag
  10. Jag vill ha en Lagotto

All I want is you


Dag 5 – Min bästa vän

 
Dag 5 – Min bästa vän 
 
Min bästa vän heter Ida Kalander. 
Jag lärde känna henne när jag gick i 6an, vi lekte häst och det var några från min årskurs och några från hennes. Jag åkte hem och lekte med hennes syster och sen slutade det med att jag och Ida umgicks istället. 
Vi lekte häst och övergick sedan till att gå ut och gå med områdets hundar och det har vi gjort i så många år så jag inte ens kan minnas bara två år sedan eller så vi slutade helt. Vi har ridit tillsammans nu i så sjukt många år, haft medryttarhästar tillsammans och ridit på ridskola. 
 
Hon är verkligen min absolut bästa vän och jag älskar henne obeskrivligt! 

Tatoo

 
Like the tatoo on my back. 
 
Denna tatuering är snart klar, ska bara fyllas i lite. Love it! 

Dag 4 – Husdjur

 
Dag 4 – Husdjur 
 
Åh detta är ett område jag kan skriva 300 böcker om. 
Mina husdjur är väl mitt liv ungefär. 
 
Jag har kaniner men dom har utsatta på olika stället hos olika personer nu när jag inte kan ha kanin i lägenhet så dessa tar jag inte i detta inlägg utan bara dom djur som bor här just nu. 
 
Jag föder upp guldhamstrar och har gjort det i lite över ett år, har nog aldrig trivts så bra med ett intresse som jag gör med hamstrarna. Jag föder främst upp silvergrått men också bö sobel och skp. Endast långhår då jag helt enkelt inte gillar korthår och sen inget bandat då jag inte heller gilalr bandat så mycket. Dominant spot vill jag få in så mycket som möjligt då jag älskar det. Rexpälsade hamstrar är något jag börjat få in, älskar ju rexat på kaniner så det är inte mycket skillnad här. Har endast en rexad idag men flera bärare och två rexade på ingång. Älskar mina hamstrar obeskrivligt och kan inte tänka mig ett liv utan dom! 
 
Dom som finns just idag här hemma är: 
Hanar
Algot - Bö sobel lh 
Bedford - Sobel lh 
Cocopopz Cirrus - Albino lh 
Melvin - Black/yellow satin lh 
Unfall - Silvergrå lh Till salu 
Tai nan - Bö vit lh Såld 
 
Honor
Chickasaw - Rost bandad lh 
Minnie - Nf ds skp lh 
Nyala - Bö sobel lh
Prinsessan - Silversvart lh Till salu
Troja - Silversvart ds skp rex lh 
 
Har en hona och en hane på ingång
Honan heter Cookie och är Svart skp rex lh och kommer såfort transporten från finland löser sig. 
Den andra är en bror till en hamster jag hade i somras som av någon anledning gick bort efter 2 veckor hos mig. Så denna är Silvergrå rex lh. 
 
 
Fåglar har vi ju också! 
Det började med att min kära sambo har tjatat i år om att han vill återigen ha undulater då han haft det som liten. Jag fick nog och han fick sig två i födelsedagspresent. En gul och en vit, den gula är en hona och heter Picka och den vita är en hane och han heter Visse. Dom var 6 veckor när vi hämtade dom och dom är väldigt trevliga! 
 
Zebrafinkar har jag velat haft sen jag började på Fäboden då dom låter sååå gulligt. Tutar liksom. Så när undulaterna kom så skaffade vi in två hanar. Tut och Knut. Vi hittade även en skänkes annons med fyra till. Två honor och två hanar så dom kom hit. Ena honan var dock gammal och dog så vi har en mindre nu men två av dom har fått två ägg så lite nytt ska det väl komma inom sin tid! 
 
Älskar dessa husdjur mer än ja jag kan inte ens beskriva med ord! Även om fåglarna kan låta lite för mycket på morgonen när man är sjukt trött! 

Te

 
Något jag har börjat med på sistonde är att dricka te, väldigt mycket. Jag blev inspirerad av en av mina lärare som jag bodde hos när jag var uppe och hälsade på läraren i Storuman. Sen fick jag av min bror i födelsedagspresent/inflyttningspresent (så det är ju min älsklings också) en tekanna och te och sen har det bara gått utför. Älskar det! Plus att jag har honung från lagga som fäboden säljer så det är närproducerat och bra och tusen gånger godare! 

Dag 3 – Kärlek

 
Dag 3 – Kärlek
 
Min kärlek är min älskade pojkvän och sambo. Jag träffade honom på en fest vintern 2009 och i alla fall från min sida så har jag älskat honom ända sen dess. Han finns där i alla tillfällen, stöttar mig när jag mår som sämst. Vi har roligt tillsammans och han gör mig lycklig. Vi bor nu tillsammans och det ångrar jag inte en sekund. 
Han är min soulmate och jag älskar honom över allt annat! ♥

Dag 2 – Dig och dina vänner i bilder

 
Har inte så många bilder på mig och vänner, umgås inte så mycket med vänner.. om jag ska vara ärlig. 
Men denna snodde jag från min bästa vän Idas blogg! 

Mitt foto




24 likes på mindre än en timme! Jag är snygg!

Dag 1 – Presentera mig själv

 
Dag 1 – Presentera mig själv
 
Hej! 
Jag heter Linnea Elionora och är född 1992, dvs att jag är 20 år. 
Jag bor i Sunnersta, som ligger i Uppsala, med min älskade sambo Joakim. Vi bor i en nybyggt byggd hyreslägenhet på 50 kvm. Läget är underbart med sjön 200m bort och skidbacken kanske 1 km. Det är skog och bara lugn här, precis som vi vill ha det. 20 min med buss in till stan är alldeles lagom.
 
Jag föder upp guldhamstrar och har ett 15tal guldisar som jag älskar något så fruktansvärt mycket. Det är bara lh och rex som finns hos mig, i färger som silvergrå, bö sobel, skp med mera. Fåglar har vi även några stycken. Men om djuren kan ni läsa på min djurblogg och i ett inlägg här som kommer om ett tag. 
 
Jag rider också, på Säva ridcenter där jag också har en medryttarhäst som heter Willow. Han är en halvblodsvalack på 3 år och är helt fantastisk. Är så tacksam att jag får ha hand om honom. Har ridit i 14 år, rider i en dressyrspecialgrupp på säva på onsdagar. 
 
Jag pluggar sista året på gymnasiet på distans då det passar mig bättre i alla lägen. Då jag har två extrajobb till hyran så krävs distansen ganska bra. Jobbar för Rent hus på John bauer gymnasiet 3 dagar i veckan och på djuraffären Fäboden när jag kan! Älskar att jobba på Fäboden men det är långt dit och bussarna går inte dit. 
Mer får ni väl läsa om här på bloggen! 
 

För att komma igång

Dag 1 – Presentera mig själv 
Dag 2 – Dig och dina vänner i bilder 
Dag 3 – Kärlek 
Dag 4 – Husdjur 
Dag 5 – Min bästa vän 
Dag 6 – En ny bild på dig själv och 10 faktan 
Dag 7 – Mitt liv
Dag 8 – I min handväska
Dag 9 – Mina syskon 
Dag 10 – Min favorit i garderoben!
Dag 11 – En bild på dig förra året och en från idag
Dag 12 – Mina rädslor 
Dag 13 – Något du älskar 
Dag 14 – Värsta dagen i mitt liv
Dag 15 – Mitt favoritminne 
Dag 16 – Det här får mig att må bättre
Dag 17 – Min barndom
Dag 18 – Betydelsefulla låtar
Dag 19 – En favorit
Dag 20 – Det här saknar jag

Pasta carbonara

 
Idag har jag varit hemma från jobbet, mådde inge vidare imorse. Så till lunch tog jag och gjorde en pasta carbonara. Det ska vara ärtor i och det gjorde jag förra gången. Dock har jag inspirerats av en frysmat som jag älskar där dom har squash i. So I did it. Det var såklart inte lika gott men det var väldigt gott, så that's what's up i framtiden på detta recept! 

Efterätt

 
 
Igår gjorde vi en god efterätt som vi ätit förut och fått recept på. Lika gott denna gång om inte godare för jag hade i dubbelt så mycket choklad av både ljusa och mörka chokladen än vad man skulle ha. Man ska då aldrig snåla med choklad då blir det inte lika gott som det kan bli! 

All water

 
Like the river flows in you..

Följ mig

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/4196019/?claim=836hcyrryk2">Följ min blogg med Bloglovin</a>

Winter


Välkomna

Mer design och uppdatering kommer, imorn!