I staden

 
Idag har jag på mig min fina jacka från Sara kelly, det är ett av dom bästa köp jag gjort. Den är skön, fin och mysig. Vi har vandrat runt och gjort lite olika ärenden efter pluggvistelsen och njutit av vårvädret. Nu ska vi ut och hämta lite paket och lämna paket. 

Lunch på Waynes

 
Sitter på Waynes idag igen, åkte ner vid halv tolv och åt lunch här med min sambo. Han åkte vid ett för att kolla på någon datorhall till hans exjobb. Jag stannade kvar här och har gjort klart två uppgifter och skickat in. Borde börja på en till men dom som är kvar är lite krångliga och motivationen ligger inte på topp då! 
Hoppas mina kläder från Nelly har kommit idag. 

Caroline af ugglas

 
Sitter och lyssnar på Caroline och inser, som jag redan gjorde i höstas, att hon är grym. 
Helt otroligt och sjunger fantastisk. Hon är verkligen sig själv och gör det hon tycker är kul. 
Är imponerad av henne, förut gillade jag inte henne men jag tar tillbaka allt jag sagt. 
Fantastisk människa, en stor förebild. 
 

Fläskytterfilé

 
Idag fick jag även med mig hem en färdigmarinerad fläskytterfilé som var nedsatt pris på. Så gjorde det enkelt för oss då jag såklart var hungrig när jag kom hem. Kokade potatis, stekte upp ytterfilen som jag hade delat i delar och sen skar jag upp lite tomat till det. Vi hade såklart bea sås till det. Jag gillar egentligen inte fläskfilé då jag alltid tycker det blir tort och äckligt men helvette rent ut sagt vad gott och saftigt det blev. Helt otroligt. 
 
Måste bara säga att jag också är otroligt tacksam för att jag har en så underbar pojkvän och sambo. 
Kanske inte behöver beskriva riktigt, bilder beskriver rätt bra själv. Älskar hon

Mitt i natten

 
Idag har jag jobbat till klockan 18.15. Nu däremot är klockan mitt i natten. 
Det har varit vårväder idag och jag har missat allt. Men jag är asglad för det. 
Imorn är det plugg som gäller och det sker på waynes i stan med min fina pojkvän plus att det kommer en liten invånare från gävle som ska bo här! 

Godnatt

 
Detta har verkligen varit en effektiv dag, pluggade som sagt hela eftermiddagen på stan. När vi kom hem blev det pasta pesto med kyckling och broccoli. Det var jättegott. Efter det har jag gjort klart en uppgift och skickat in, diskat en diskmaskin, tvättat en tvättmaskin, städat köket, fixat alla hamstrar och gjort mig iordning för att lägga mig. Otroligt duktig känner jag mig. 
 
Imorn blir det jobb från 08.40 - 18.15, känns helt okej. Pengar är ju pengar i alla fall. 
Även om det är som skönast att vara ledig, haha hur ska detta sluta.. jag skulle väl jobba helttid om en månad? 
Imorn får jag lön igen, helt ok. 
 
Jag har även beställt lite kläder från Nelly och ett par skor. Så nu ska jag bara vänta tills dom kommer.. hoppas innan fredag!! Nu ska jag gosa ner mig bredvid min underbara kille. 
 
Jo, kollade Troja idag. Ingen brunst så förhoppningsvis blir det ungar annars ger jag upp för hennes del. 

Pluggar

 
En sne bild från idag, vad jag än gör så vill den inte stå upp. Dumma blogg.se. 
Idag har jag och min kära sambo mött upp finaste Ida och så gick vi först till Subway och käkade lunch, sen till biblan och lånade en av 4 böcker jag behövde till plugget men det fanns bara 1 av dom. En gammal...usch kan inte sluta tänka på hur många som har hållt i den. Känslan får mig att vilja duscha. Efter det gick vi i alla fall till Waynes och satt där i ca 5 timmar och pluggade. Supermysigt och jag fick massor gjort så ska gå dit och sätta mig på torsdag när jag är ledig och plugga. Jobbar nämligen imorn. 

Nostalgi

 
Lite nostalgi från ett år sedan ungefär. När man ser dessa bilder.. ja då saknar jag våren mer än någonsin. 

Födelsedagskalas

 
Igår var vi och firade Petra som fyller elva idag och blev bjudna på dessa söta cupcakes! Underbara och väldigt goda! 

Familjen

Modeller - Mamma, pappa och Bror.  Kamera - Nikon D3000  Objektiv - Tamron 90mm f. 2,8
 
Min fina, underbara, bästaste familj. Dock utan mig för att jag fotar, har fjärr till kameran men ville vara fotograf. Lillebror nr två är inte heller med, han var tjurig och ville inte. Han är 10 så då får man vara tjurig! Hund var tillochmed med! 
 

Mamsen och papsen

Modeller - Cecilila Johansson Kvick ( mamma ) & Stefan Johansson ( Pappa )
Kamera - Nikon D3000  Objektiv - Tamron 90 mm f. 2,8
 
Mamma och pappa fick såklart också stå modeller, nöjd här med! 
 

Broder Joakim

Modell - Joakim Johansson Kvick  Kamera - Nikon D3000  Objektiv - Tamron 90 mm f.2,8

 
Idag har min familj varit och hälsat på efter vi kom från storstaden. Vi fikade och pratade, hur mysigt som helst. Sen torterade jag dom i min studio. Här är då min kära lillebror! Han heter såklart Joakim precis som min sambo. Helnöjd med bilderna. 

Jag..heltid?

 
Idag har jag jobbat och varit trött, that's why det inte har varit uppdatering. 
Blev i alla fall erbjuden en helttidstjänst på Ica idag, så tackade typ ja men hopp om att inte behöva jobba helt heltid. Det sa även chefen när jag pratade med honom. Med tanke på att jag faktiskt pluggar.. någon gång ibland. 
 
Imorn ska vi till sthlm och fira älsklings systerdotter som fyller år. Mysigt! 
Sen får vi se vad dagen har att bjuda på. Kameran åker med såklart. 
Sen är det äntligen måndag.. löning och förhoppningsvis en ny familjemedlem(dator). 
På tisdag ska jag träffa Ida och plugga och umgås, super mysigt!! 
 
Nu ska jag nog sova, datorn dör nu och jag orkar inte hålla på med gnister(trasiga sladden som slår gnistor om sig). 
 
Nattis!! 

Trött skrutt

 
Satte ihop  Troja och Tempo idag, igen. Vill verkligen ha en till kull efter Troja men hon är som vanligt fullkomligt omöjlig att para. Eller nej inte att para utan att få ungar efter. I alla fall fick dom vara ifred helt tills dom tröttnade på varandra och ja trött var i alla fall tempo sen. Han somnade påväg till maten. 

Högrev med kantareller

 
I torsdags när jag jobbade fick jag med mig hem något som hette högrev. Har aldrig hört talats om det men det är alltså en köttbit. Så idag blev det till att leta recept till vad man gjorde med denna. Det visade sig att man kunde göra gryta på den. Så jag följde ett recept på Icas hemsida. Gjorde lite eget så skriver det recept jag gjorde. 
 
600g Högrev
300g Bacon 
2 Salladslökar
500g Kantareller
4msk Köttfond
7dl Vatten
1 Gul lök
2 Vitlöks klyftor
2msk Maizena 
Salt och peppar
Gräslök
 
1. Skär högrevet i 4 cm bitar, tärna baconen, hacka löken och vitlöken. Bryn köttet och ha i löken. Ha även på timjan eller perilja. 
2. Häll i vattnet, maizenan och köttfonden, salta och peppra. Låt skjuda i ca 2 timmar tills köttet är mört.
3. Stek kantarellerna och salladslöken. Ha i dessa i grytan precis innan servering.
4. Servera med ex potatis och klipp över lite gräslök.

Fantastiskt gott, sådär gott att jag kunde inte tro att jag hade gjort det! Förmodligen inte så nyttigt men ibland får man faktiskt unna sig. Men ska försöka lägga upp nyttiga recept vi gör. I torsdags åt vi tillexempel pannkakor som var gjorda på minimjölk och rågmjöl. Till hade jag frysta bär och stevia. Riktigt gott var det! 
 

Kvällsrutiner

 
Älskar dessa, och försöker använda dom varje kväll! 
 
Den första är bara vanlig hudkräm från Citygross och dom smörjer jag in mig med, händer och ansikte och ja dumt att den står först för jag använder den sist när jag är klar med allt. 
 
Nästa fick jag i julklapp av förra jobbet och den är riktigt bra, den har jag till ben och så. Så smörjer in benen i alla fall varje gång efter jag duschat. Har alltid haft känslig hud och det kliar alltid när jag duschat men med denna har det slutat. Underbart. 
 
Nästa är en cleansing från Nivea och den har man då på och smörjer in ansiktet med och sedan sköljer av sig. Det är en hudkräm som man också gör rent med. Så det blir återfuktande och renande. Satan så ren och fräsch man känner sig efter att ha använt denna! 
 
Urnöjd med dom alla! 

Ryggtatueringarna

 
Var i tisdags och fyllde i min tatuering på ryggen, det är så pass stor med tjock text att vi valt att ta den i omgångar. Men satan så bra den är nu när det är klar. Det är alltså den det står "Linnea Elionora"  på. Får typ ont i ögonen av att se den, älskar den otroligt mycket.. den är så jag på något sätt. När jag ändå skulle dit och hon hade tid så gjorde jag två till, hjärtat på handen som redan visats här. Även den i nacken "363". Den har jag viljat göra ett tag så nu är den gjord. Åh älskar den med, älskar mina tatueringar otroligt mycket. Ångrar inte en enda av dom, dom är så jag och ja. Skulle jag sätta i ordning av hur mycket jag tycker om dom haha nä jag tycker om dom lite mycket. Men om så skulle det nog vara ryggen, magen, handlederna, nacken och handen. I den ordningen. Men som sagt, dom är likvärdiga. Det är som mina barn. 
 
Jag ser helt blåslagen ut, och nej jag är inte det. Har världens känsligaste hud så ligger jag i soffan så ser jag ut sådär sen! Skadat, iknow! 

Mina cocopopzare

 
Jag har två hamstrar från uppfödningen cocopopz, det är en otroligt bra uppfödning men stabila otroligt trevliga hamstrar och så är dom precis så som jag vill ha dom. Lite större, runda goa huvuden och lite runda överhuvudtaget. Såklart älskar jag rödögt. Så ja mina cocopopzhamstrar är rödögda. Vackrare djur får man leta efter.
 
Det är Cocopopz Cirrus, min stora kärlek. Att man kunde älska en hamster så mycket, det trodde jag inte. Han är nog världens goaste. När jag gick upp tidigt varje morgon när jag jobbade på det andra jobbet så stod han alltid på sin träbro och väntade på mig på morgonen. Alla andra hampisar sov men han stod trött som bara den, ögonlocken ville bara stängas men han väntade. Så när jag gick upp så fick han komma upp en stund och få lite pussar och sen gick han och sov. Världens goaste. Nu jobbar jag så ojämnt och inte lika tidigt så nu har han gått och lagt sig men brukar vakna och komma uppstudsandes när jag går förbi och vill ha gos. Underbara djur, vad skulle världen vara utan dig? Cirrus är i alla fall Albino lh! 
 
Sen har vi ju nytillskottet Cocopopz Thunderbolt som jag kalla för Bolt. Han är också sådär helgo, vi känner ju inte riktigt varandra men han är otroligt snäll och trevlig. Man får plocka och pyssla med honom och han går med på allt. När jag nyss höll upp Cirrus och Bolt bredvid varandra så visste inte min sambo vem som var vem, så ja cocopopz är lika fina i kropp och huvud. Och ja sen är båda ljusa och rödögda också hihi. 
Bolt är Silvergrå rödögd lh. 


Jag ska i framtiden simma i cocopopzhamstrar, nä haha jag skoja. Men jag vill helt klart ha fler, dom är fantastiska! 

Jobbar



Nu sitter jag och äter lunch på jobbet, ikväll slutar jag alltså 18.15 och så ska vi kanske åka och sjunga kör! Är kär i mina tatueringar!

Fyndigt papper

 
Så himla sött toalettpapper, ellerhur? 
Då blir besöket lite mer trevligt och underhållande haha. Det är från Lambi, inte nog med att lammet är dunder sött nej då är det massa söta texter också. En tumme upp helt klart!
 
Ligger i sänger och ska väl sova, borde vara klar med hinduismen men det är jag inte. Kanske ska plugga lite till innan jag stänger ner denna sak. På tal om denna, den är så seg att ja det går inte ens att förklara. Så när lönen kommer så är det nog en ny dator som kommer inköpas. Skönt, en större.. helt klart. 
Imorn ska jag jobba från 08.40 - 18.15. Superskönt. Eller skulle jag välja så skulle jag vara hemma hela dagen istället haha men jag ska ju tjäna pengar också. 
 

Kvällspromenad i Enköping

 
Idag bestämde vi oss för att inte sitta hemma och plugga så vi åkte till Enköping och ja, det har ju inte blivit så mycket plugg. Vi har gått ut med hunden på promenad och vi har fikat och lite så. Jag har i och för sig börjat med en uppgift så det är ju bra. Vi ska alldeles strax äta middag och sen stannar vi nog en stund och ja sen blir det hemfärd. Imorn ska jag jobba så blir väl inte så sent men djuren ska ju få lite pyssel är det väl tänkt ikväll i alla fall! 

Min frukost

 
 
Idag blev det havregrynsgröt med frysta bäst och stevia! Det var gott, det var inte sådär wow som jag hade förväntat mig men det var gott helt klart! Idag är det alla hjärtans dag, mysigt! 

God mat

 
Satan vad trött jag är efter att ha jobbat alltså, kör samma pass imorn och ett. som jag har fått förklarat för mig, "hästpass" på fredag. Dvs 08.40-20.15. Blä. Men imorn är det alla hjärtans dag, hur mysigt som helst! 

Älskling hade gjort en soppa med matkorn, kanske det hette, kyckling och morötter och ltie sånt. Supergott och ca 260 Kcal. Gott som bara den var det! Är lagom sockersugen, kämpa kämpa!! 

Trött dag!



Idag börjar jag 11 så himla skönt, somnade elva och gick upp 10 så har sovit i elva timmar haha. Slutar 20.15 viket inte är någon höjdare men men what to do! Åt jättegod frukost, lättfil med blodapelsin och äpple sen hade jag lite stevia i också! Skitgott! Nä nu ska jag jobba!

Före

 
Hmm ja man måste ju ha några före och efter bilder. 61,9 kg väger jag tydligen nu. 
I alla fall så vet jag att jag är smal men jag har lite jag inte är nöjd med och sen tycker jag sånt här är ganska roligt. Plus att jag och älskling kan köra tillsammans och då blir det ännu roligare! 
 
Imorn fick jag börja 11, så skönt. Så ska försöka gå upp vid 8 så jag kan ta det lugnt och sådär. Nä nu ska jag sova här bredvid älskling. Åt i alla fall fläskkarré med potatisgratäng och sallad till middag, mumma! Och så semlorna till efterätt! Lite för många kalorier blev det men ja det är semmeldagen! Faktiskt. 

Räkna kalorier



Ja precis, då börjar jag dagen med att räkna kalorier! Jag tänkte använda ett program som heter Shapeup för att hålla koll och så räknar ju jag och älskling tillsammans! Jag tycker sånt är kul så kan man pyssla ihop lite roliga rätter!

Är på jobbet, började 08.40 och jobbar till 19. Sjukligt trött är jah meb det är bara att hålla ut. Ikväll blir det semlor, har lagt undan 2 till oss ikväll, underbart! Myskväll helt enkelt! <3

Mot Ikea x2

 
Har varit på Ikea idag och Jula och Citygross och Biltema haha. Jag gjorde så vi köpte fel storlek så nu inväntar jag min kära mor som ska åka med mig och köpa rätt. Gör om och gör rätt liksom. 
Idag blev vi onyttiga igen, jag menar kom igen man kan ju inte slänga pizza och chocklad. Så imorn kör vi igång haha. Då ska jag även jobba och vars? Jo Ica såklart för idag var vi och lämnade nycklarna till JB så jag slipper jobba där forevaah!! Så himla skönt! Nej nu kommer nog mamsen! 

Mat







Idag blev det kalops blandat med sötpotatis med majs. Det är alltså två olika men en hade inte räckt till alla så för att alla ska få lika så blandar jag. Plus att jag alltid har vetegroddsolja i barnmaten!
Sen en ny sak, barnmats yoghurt, det var en hit! Sista bilden,är på Melvin som inte kan slita sig från skålen!
Nu ska jag sova <3

Dagens djurtips

 
Något jag verkligen kan tipsa om är dom två ströerna jag använder mig av till mina djur, inte bara gnagarna utan också kaninerna och fåglarna. Grymt.
 
K-strö är det på den översta bilden och det är det jag använder till kaninen, fåglarna och guldhamstrarna. Det är en pelletsliknande strö. Helt luktfritt skulle jag vilja säga, något dammigt ev men detta endast när det lukrats upp. Skulle vilja säga att det är som halmpellets att när man har vatten på det så faller det sönder som ja smuligt liksom. Hmm.. får ta en bild någongång. Blir typ som sand haha eller nä. 
I alla fall så känner jag ingen lukt från hamstrarna om man bortser från att sanden kan lukta ibland men ja det blir ju svårt för ströet att ta bort. Ser fräscht ut och ja tar bort lukten. 
Har aldrig velat ha kanin inne och hade det en gång och fy jag klarar det inte det luktar äckligt. Men mamma tog in putte i höstas och så fanns detta strö hemma så hon tog det och hon var helt chockad att det inte luktade. Och ja här hemma har jag aldrig någonsin känt någon lukt från putte, alls! Älskar detta! 
 
Cotton comfort fick jag hem som prov från fäboden i våras eller när det nu var, somras kanske haha. Det är som biprodukter av bomull om jag inte minns fel. Detta strö är så hållbart men ändå så mjukt så det blir fantastiska grottor och gångar som håller kvar. Plus att det är luktfritt. Otroligt strö för mössen och dvärghamstrar. Blir som ett grävparadis. Varför endast dom har det är för att det är dyrare än K-ströt och sen så är inte guldisarna, kaninen eller fåglarna gräver gångar och hålor så då är K-ströt likvärdigt plus att det är billigare och lättare att lägga ut. Så mössen och dvärghamstern får lite dyrare och lyxigare strö då dom passar till det! 
 
Dessa ströer är fantastiska! Gillar inte kutterspån för det luktar fruktasvärt eller inte själva ströet men när det är använt så att säga. Toalätt ströet, fyfan bara själva ströet luktar ju så man vill spy usch. Sen finns det ju massa annat, Alspån är också jättebra men inte helt luktfritt. Nej jag är urnöjd. 
12 kg k-strö kostar 68 kr
Där jag köpte 40L cotton comfort kostade det 130 kr. Ska köpa från Fäboden nästa gång då får v se hur mycket billigare det är då! 

Nyttig?



Jag skulle vara nyttig sa jag? Nej inte alls. Haha nä men på måndag ska vi köra igång, kaloriräkning och så! Men idag behövs detta efter en lång natt och en tidig morgon på världens bästa jobb ja plus att jag städat lägenhet som ser ut, eller ja såg ut, som ett bombnedslag. Nu är det urfint! Så pizza och gott till mig och min kille ikväll! <3

Aj på mig



Aj aj på fingret

Say hello



To my new friend! Billig och bra när man ska orka 12 timmars jobb pass! Bara 5 timmar kvar nu, taggaaaa!

Fick precis veta att jag slipper jobba klart uppsägningstiden på förra jobbet, awesome! Lyckligare tjej finns inte! Från och med nu har jag ett liv! Ska börja lägga upp saker lite bättre också, börjar med ett inlägg ikväll! Nu ska jag springa och meddela chefen, tjoho!

08.40-20.15



Lilla vovvetuss får stå för bilden!

Sitter och äter lunch på Ica nu, är en lång arbetsdag för att sedan lomma hem till en "tom" lägenhet. Tom är den ju aldrig, ensam är man ju heller aldrig, alla djuren har man ju men älskling kommer hem sent!

Sitter och äter keso med light saft, man kan ju låtsas att man är nyttig i alla fall! Ikväll får vi se vad jag lan bjuda mig själv på för gott!

Putte var ute i snön igår och skuttade, han ville inte gå in igen. Tror han vill vara ute för alltid men ja är man gammal och ömtålig så är man! Gick upp för hela trappan gjorde han också, bra muskelträning!

På söndag kommer finaste Cirrus hem! Saknad som bara den!
Nej nu ska jag sitta och halvsova tills lunchen är slut!

trött



Trött tjej ska äntligen sova med goskillen min!

Segt

 
Idag när jag kom hem fanns det god mat och sen efterrätt. Mums, känner mig riktigt bortskämd. 
Tanken var att städa och pyssla men jag inser nog inte hur trött jag är efter en dag, nu ligger vi i soffan och kollar på uppdrag granskning och segar. Sova snart helt enkelt. 
Imorn blir det att jobba till 20.15 och samma på fredag, på lördag slutar jag 15. Så himla skönt, på söndag är det Fäboden och sen får vi se vad dagen har att bjuda på. 
 
Har pussat lite på min nya Bolt och han verkar inte helt nöjd med det men sånt är livet. 

dagens händelser



Idag jobbar jag på som vanligt, efter jobbet ikväll ska jag hem till mitt hjärta och förhoppningsvis orka stöda lägenheten, det behövs! Framförallt ska jag mysa! Dom nya hampisarna verkar trivas bra!

Nyinvånare

 
Översta hamstern heter Knaster, en dvärghamterhona som inte är så trevlig och därav inte ska säljas i butiken och ja avlivar görs ju inte så hon fick komma hit! Tror hon kommer bli urtrevlig om hon får lite tid. 
 
Sen oj oj oj, Karin kom in med cocopopz hamstrar och så dimper den där ner i buren. Jag fullkomligt dör för rödögda djur och min favvofärg på guldisar så jag kunde inte lämna honom så han hängde på hem han också. Alltså Rödögd silvergrå. Cocopopz Thunderbolt heter denna goding mums, kommer kallas för Bolt! 

Working day



Idag är det två jobb som gäller, pain! Men snart är det bara ett jobb eller ja fäboden också men det är ju världens bästa jobb! Ikväll ska jag fota nya invånarna dom råkade följa med igår! Djurslaget börjar på H! ;)

Jobb



Åker mot fäboden nu med bästa pappa, det är mitt jobb idag. Arbetsnarkoman som man är så har jag bara haft en dag ledig förra veckan och blir ingen denna vecka, pengarna rullar in! Har dock inte jobbat på fäboden på länge. utom igår, så det är efterlängtat!

En kväll i studion