Min första pingistävling

Kamera - Nikon D3000  Objektiv - Sigma 70-300 1:4,5-5
 
Min ena lillebror spelar pingis, jag trodde innan han började att pingis endast var något man spelade på idrotten. Men icke! Jag fick följa med och vara chafför i söndags när han skulle tävla. Tycker det verkar riktigt roligt att spela men jag var inte någon naturbegåvning kan jag ta och berätta. Han var asduktig tycker jag! 
Tog en massor med bilder dock var det sjukt svårt med ljuset, behöver ett mer ljusstarkt objektiv!! Har ju mitt Tamron som är mer ljusstarkt men där är autofokusen så galet seg av någon anledning och i sånhär snabb sport behövs en bra autofokus! 
 
 

Lite porträtt

Kamera - Nikon D3000  Objektiv - Tamron 90 mm 1:2,8 
 
Självklart vill jag ha porträtt/detalj bilder. Har inte fotat ordentligt på mycket länge så jag är väldigt ringrostig känner jag. Men dom blev fina tycker jag. Har dock inte alls samma fotosug som förr, tyvärr. 
 
 

Hoppning m Z

Kamera - Nikon D3000  Objektiv - Sigma 70-300 mm 1:4,5-5 
 
 
Ida hoppade med Zeldis idag, jag och Sara var med och assisterade och fotade. Det var roligt, jag har verkligen saknat att umgås med dom. Speciellt Sara som jag inte träffat mycket på senaste tiden! Zeldis var superduktig, och Ida också. Och Sara som red fram henne! 
 

Min kanin Putte

 
 
Jag måste bara få visa upp min vackra kanin. 2004 när min lillebror fyllde 10 fick han denna underbara varelse. 
Efter ca 2 år blev han i min ägo och jag har älskat honom villkorslöst ända sedan dess. Han är den snällaste kanin, nej det snällaste djuret, jag någonsin träffat. Någonsin. Han är så vacker att det är löjligt. 
Han är nu 9 år och 3 månader. I vintras blev han sjuk, riktigt sjuk. Han kunde inte stå själv. Han låg i flera veckor och kunde knappt röra sig. Ja det är väl i såna tillfällen man låter sitt djur somna in. Samtidigt kände jag att han blev bättre, och jag älskar honom för mycket. Det är lite som när vi människor blir supersjuka men överlever och får några år till. För bättre blev han. Nu är han bättre än han varit på år. Så glad, så fräsch. Skuttar så fint och snabbt. Vi har provat hoppa och det går hur bra som helst. Jag tror även han tycker det är värt att han mådde dåligt i några veckor. Min prins, mitt ljus mitt allt. 
Utan denna grabb finns det inte mycket fint i världen, min sambo finns såklart men tänk då världen utan någon av dom. Fy. 
 
Jag älskar dig min fina Putte, till döds. 

What's up?

Kamera - Nikon D3000  Objektiv - Nikkor 18-55 mm  Tillbehör - König studioblixtrar m softboxar
ddd
 
Ja sedan sist har jag blivit riktig gräsänka i en vecka ca, min kära sambo är och fjällvandrar med sina vänner. Jag har inget jobb pga lite skit som jag skyller på någon helt annan än mig och tänker inte hänga ut någon på nätet men dom flesta vet nog exakt vem jag pratar om. 
Jag borde börja träna och bry mig lite men jag har ingen ork just nu. 
 
Idag har jag åkt runt och gjort lite ärenden samt städat. Jag har kollat på en superbra film som hette The big wedding. Och jag har även börjat försöka styla mina naglar och det är sjukt svårt men något har jag kommit upp med! Bara att fortsätta öva. I övermorgon kommer min sambo hem, det ska bli hur skönt som helst!